mandag 9. februar 2009

Hjertekurv til mor

I anledning morsdagen fant jeg endelig frem papiret igjen etter en drøy måneds pause. Gjett om det var godt! Abstinensene begynte jo å melde seg... ;) Hihi.. Inspirert av valentine hjertet til Anita Hagen, laget jeg et hjerte fylt med sjokolade til mamma'n min. Jeg tok utgangspunkt i malen Anita linker til, men laget sidene litt bredere slik at rommet nedi ble større.

søndag 8. februar 2009

Tre Tilda-jenter


 
I den siste juleboken til Tone Finnanger, "Tildas Julehus", er det oppskrift på nissejenter. Jeg har laget disse jentene uten nisselua, men bare med morsomme frisyrer. Da blir de fin helårspynt på soverommet på hytta. De har forkle på alle sammen, så kanskje de gjør litt nytte for seg også! ;) Tihi..

Vintage engel


Denne engelen er også en ferdig materialpakke fra Tilda-serien. Den er faktisk nesten 50 cm lang. Figurene fra de siste bøkene hennes har blitt litt mer elegante enn de var i starten, og denne engelen syns jeg var kjempeflott! :)

To engler

 
 Etter halvannet år med nesten bare papir, fant jeg ut at det var på tide å sy litt igjen. 1. januar startet jeg på dette engleparet. Det er en ferdig materialpakke fra Tilda-serien til Tone Finnanger (Panduro). Jeg har lenge hatt en liten forkjærlighet for disse søte figurene, og denne uken fikk jeg kjøpt den siste boken i serien. Gleder meg til å begynne å sy fra den også! :)

Mitt aller første innlegg

Jeg har lenge gått med en gryende lyst til å lage min egen hobbyblogg, og nå har jeg faktisk kommet i gang! Jeg koser meg veldig når jeg sitter og pusler med en eller annen hobby, men jeg er ikke så rask til å bli ferdig. Derfor er det ikke sikkert det kommer nye ting her så veldig ofte, men vi får se hvordan det går. :) Må vel også bruke litt tid på å finne frem i hvordan alt fungerer. Jeg har aldri hatt en blogg før, så det meste er nytt. Er jo så mye morsomme finesser på blogger rundt omkring, så det må studeres. ;)