lørdag 14. mars 2009

Enda et kort til 1-åring

Jeg skulle kjøpe bursdagsgave til snuppa fra besteforeldrene mine også, så da måtte jeg jo lage et kort til! :) Prøvde meg på en litt annen variant. Så noe liknende på eller annen blogg, men husker ikke hvor desverre. Hjertet fungerer som lukning. Når kortet åpnes og brettes ned, ser det slik ut. Her er det plass til å skrive litt.
Veldig enkel bakside. Dette kortet laget jeg faktisk på en kveld, enda så treg jeg pleier å være! :D

Kort til 1-åring

Jeg er så superheldig å få lov til å være fadder og reservetante til verdens nydeligste lille jente, og nå har hun allerede blitt 1 år! :D *så stolt*! Hihi... Måtte benytte anledningen til å lage et kort i hvitt og sarte rosafarger. På sånne kort synes jeg disse stemplene fra Panduro er ganske så søte. Har pyntet innsiden med samme dekorpapir, og tatt igjen både blondekanten og blomstene jeg brukte på framsiden. På metallpynten står det princess, og det er jo veslejinta! ;)
Enkelt pyntet bakside.

søndag 8. mars 2009

Eske

Som så mange andre måtte også jeg prøve å lage denne esken som ble vist i Ett Trykk nr 6/2008. Malen finner du her. Den var morsom å lage, og de blir jo så flotte! :) Sett mange fine varianter rundt omkring på blogger. Ser ikke bort fra at det blir flere av denne.