fredag 1. mai 2009

Vintage posekort

Dette er et kort som har ligget ferdig en stund, men har ikke fått somla meg til å ta bilde av det. Hadde lyst til å prøve meg på et litt vintage-inspirert posekort., og slik ble resultatet. Har embosset bildet av jenta med klar embossing flere ganger, og sprukket den litt opp (syns vel ikke på bildet men.....). Posen hadde jeg brettet og laget hull i til et tidligere prosjekt som ble forkastet. Brukte denne, og fasongen var dermed gitt. Chipboardrammen er bare "farget" med flere lag med perfect pearls.
Dette er tag'en som ligger inni posen.

søndag 26. april 2009

Her kommer en ny gaveeske. :) Laget for å passe akkurat til en eske med sjokoladehjerter skal den bli en liten oppmerksomhet til en bursdag. Selvfølgelig er det litt brunt på den, men har jammen slått ut håret og brukt dekorpapir i brunt og blått/turkis! ;)
Har brukt dette nydelige stempelet fra Sarah Kay som bare er malt i duse bruntoner med distress reink. Rammen rundt er laget med spellbinder. Den har jeg blitt skikkelig glad i altså! :) Super investering! ;) Pyntet med roser som jeg også har forelsket meg litt i.... *fnis*. Under lokket har jeg laget en liten lomme med plass til en tag. Dekorpairet jeg har brukt er tosidig, så har bare variert hvilken side jeg har brukt. Border er laget med puncher fra Fiskars.