lørdag 9. mai 2009

Kort til 60-åring

Fikk spørsmål om jeg kunne lage et kort til en kollega som ble 60 år. Vi samlet inn penger til gave, og da måtte vi jo ha kort. Det ville jeg selvfølgelig, men hadde bare 2 kvelder på meg! Hjelp! ;) Jeg som vanligvis er kjempetreg måtte nå tenke og handle raskt, men ble faktisk veldig fornøyd med resultatet. :) Tag'en er løs og kan tas ut. Brukte samme oppsettet gjennom hele kortet. Da blir det både gjennomført og enklere å lage. Siden det var mange navn som skulle være med på kortet, valgte jeg å lage en tag som ligger under magebeltet på høyre side. Skrev en liten hilsen på fremsiden og alle navnene på baksiden.
Baksiden er helt enkel, men med samme oppsett.

Lilla gavepose

I det siste har jeg laget en del forskjellig småtteri. Begynner med en lilla gavepose med tilhørende kort. Hadde bare så lyst til å lage noe i en litt knæsj farge, og endte opp med denne. Sidene på posen er skåret ut med spellbinders, det samme er rammen rundt hullene. Jenta er en av de nydelige papilio-stemplene fra Steffen's, malt med distress reink.

Laget et lite tilhørende kort i samme stil som andre siden av posen. Alle billettene er løse, slik at de kan tas opp av lommen.

mandag 4. mai 2009

Eske til kollega

En god kollega skal starte pensjonisttilværelsen, og i forrige uke hadde vi avslutning. Da måtte jeg jo ha en liten ting for å fortelle at jeg setter pris på henne. Laget en gaveeske med nydelige sjokoladebiter i. Ihvertfall synes jeg de er gode! :-D Tihi.. Innsiden av esken med sjokolade. I lokket har jeg laget en liten lomme med plass til en tag, og har skrevet en hilsen på baksiden av denne. Både tag, lokk og bunn er skåret ut med spellbinders. :)