fredag 22. mai 2009

Sukkersøtt # 40

Kjøpte et supersøtt stempel med denne musa i forrige uke. Se så lykkelig den er over å ha fått sikret seg en muffins. :-D Måtte bare lage et kort med den med en gang, skeiet skikkelig ut med rød kartong og dekorpapir i rødt/rosa. Etterpå oppdaget jeg at det var jo perfekt til denne ukas utfordring hos sukkersøtt. :) Sånn ser kortet ut når jeg bretter det ut.

Trykkpressa's Mai Utfordring

Trykkpressa's Mai Utfordring var å lage et kort i fargene lilla og turkis. Dette var jo en spennende fargekombinasjon som jeg fikk veldig lyst til å prøve meg på (og inspirasjonskortet til Lena Katrine var jo aldeles nydelig), men problemet var jo papirbeholdningen min. Der var det neimen ikke mye lilla og turkis gitt. ;) Fant da til slutt noe som kunne brukes, og fikk laget et enkelt crisscross-kort i lilla og turkis. Slik ser det ut når tagen er på plass i kortet.
Og baksiden på både kortet og tag'en. Helt enkelt pyntet.

torsdag 21. mai 2009

Tagkort av restepapir

Hadde noen rester av to matchende papirer liggende, og tenkte jeg skulle prøve å lage et slags tagkort. Noen ganger må man jo prøve å bruke opp noen rester. :) Laget merkelapper som jeg stemplet tekst på og limte inni kortet.
På baksiden er det bare dekorert med dekorpapir og mitt personlige stempel.