tirsdag 2. juni 2009

Konfirmasjon

Søndag var jeg i konfirmasjon, og hadde kjøpt smykker i gave til konfirmanten. Laget en gaveeske til å legge smykkeesken i (har visst blitt noen av denne typen nå gitt). Synes swirlene på mønsterpapiret var så fine, at hadde ikke hjerte til å dekorere den for mye. Den ble derfor veldig enkel. Stemplet "Kjære konfirmant", og pyntet med roser, bånd og perlehjerter.
På innsiden og på det lille kortet som ligger nedi, har jeg brukt spellbinders til å stanse ut dekorpapiret. Under kortet ligger smykkeesken fra gullsmeden.
Rundt kanten både inni og utenpå esken er det laget bord med puncher fra Martha Stewart. Har stemplet tekst både i lokket og i bunnen.
Måtte også ta med et bilde av esken moren min laget til samme anledning, da jeg synes den ble så nyydelig! :) Inspirert av blant annet Maya og Anita. Papiret smykkeesken er pakket inn i har hun laget selv! :) Et litt bedre bilde av lokket på esken.
Vil også takke dere for kjempekoslige kommentarer! Det setter jeg stor pris på! :)

Bryllup

I helga har det vært både bryllup og konfirmasjon, og sånt blir det hobbyprosjekter av. ;) En kollega skulle gifte seg, og vi fikk lov til å komme i kirka og titte. Kjempekoslig! :) Dekorerte ei vinflaske for å ha en liten oppmerksomhet til brudeparet. Bildet ble tatt før jeg var på polet, så flaska er riktignok bare en modell fra skapet. Var så heldig og fant ei flaske med etiketter i hvitt og sølv som passet helt utmerket. :) Har jo lite peiling på vin, så da dama på polet sa den var god, gikk jeg etter utseendet!
Brukte spellbinders til å lage en ring som kan henges rundt flaskehalsen. Den er dobbel, slik at båndene hjertene er festet i ligger mellom lagene for ikke å synes. Pyntet med roser, bånd og halvperler.
Vi samlet også inn penger til gavekort fra en del på jobben, og jeg fikk i oppdrag lage kort. Ble et enkelt kort i full fart, men med masse glitter og glam. ;) Synes ikke så godt på bildet, men det glitrer av all tekst og mye av blomstene (her kom faktisk papiret fra Nille til sin rett). Må være lov med masse glitter til en sånn anledning! :)
Valgte en tredelt bretting som vist på bildet under, med fotostempelet av et brudepar som motiv. Holdes sammen med silkebånd, og pyntet med masse blomster. På innsiden er det plass til at alle som skulle være med skrev navnet sitt.