tirsdag 6. april 2010

Enda et staffelikort

Det ble også et staffelikort til ei som hadde bursdag i påsken. Kortet er laget i bazzill, dekorpapir fra Making Memories og Basic Grey. Ovalene er stanset ut med spellbinders, og ellers har jeg pyntet med blomster, bånd og den søte sommerfuglen fra Kort & Godt.

Et bedre bilde av stempelet fra Sarah Kay, synes de er så nydelige! :) Fargelagt med promarkers, blir stadig mer glad i å fargelegge med de tusjene. Her synes også sommerfuglen bedre. Båndet er et fløyelsbånd.

Inni kortet er det laget en lomme med plass til en tag å skrive på. Stemplet Til Lykke og pyntet med litt bling. Har også stemplet en blomsterswirl med vannpute, og børstet med kritt.

Påskekort

Blir så inspirert av alle de flotte staffelikortene jeg ser rundt omkring på blogger, at jeg måtte prøve selv også. Siden det snart var påske, ble det et enkelt påskekort.


Stempelet fra Magnolia er fargelagt med promarkers og klippet ut. Selve kortet er i bazzill, mens dekorpapiret er fra Crate Paper. Stanset ut med spellbinders, og bokstaver med QC-tanga. Pyntet med blomster og bånd.