torsdag 6. januar 2011

Dåpskort

Har laget dåpskort til ei lita snuppe. :) Det ble et lite staffelikort med hjerte. Motivstempel fra Stempelglede, teksten "Til lykke med dagen og fremtiden" er rub-ons fra Norsk Stemeplblad . Pyntet med bånd, roser, hjerter og perler.
 Inni kortet laget jeg en lomme med plass til en liten tag man kan skrive på.

tirsdag 4. januar 2011

Hylle til promarker

Jeg må bare vise frem hva jeg fikk av min fantastiske lillebror i julegave. Er den ikke fin!! :)


På mystisk vis har det nemlig kommet ganske så mange promarkere i hus, i tillegg fikk jeg "en haug" i julegave! :) Hurra!!! Tihi... Jeg har bare hatt de i en boks, og sittet og lett etter akkurat den fargen jeg skulle ha. Det synes min kjære bror så kjedelig ut, så han laget en hylle til meg! Den er i to etasjer med utbyggingsmuligheter (jeg har visst allerede bestilt en etasje til....kremt...). Som dere ser har han laget den slik at delene står stødig, men  de er likevel enkle å ta fra hverandre. Hyllen står på gulvet ved siden av hobbypulten, og når jeg skal bruke tusjene løfter jeg bare ned den øverste delen.


Jeg har nummerert alle hullene, så når jeg får nummerert fargene på fargekartet mitt tilsvarende har hver tusj sitt nummer. Da kan jeg sitte og se på fargekartet hvilken farge jeg vil bruke, se hvilket nummer den har og plukke den direkte ut av hyllen! :-)


søndag 2. januar 2011

Barnekort

Hobbyåret 2011 starter jammen bra! Vi skriver 2. januar, og jeg har laget to kort!!! Det er jo helt utrolig! :) Her kommer det første jeg laget, et kort til en herlig gutt som snart fyller 1 år. Det ble veldig enkelt, men er egentlig veldig fornøyd med det! ;) Inspirert av dette kortet til Marianne.

Jeg har fargelagt den supersøte gutten fra Mo Manning med promarkere, papiret
er fra en blokk av Tim Holtz, Vintage Shabby. Kortet er limt sammen til en lomme, hvor det stikker frem en tag.