onsdag 12. januar 2011

Wild Orchid Challenges - Challenge 14

Det er ikke ofte jeg prøver meg på utfordringer, men nå fikk jeg lyst til å gjøre et forsøk. Resultatet ble dette kortet:
Har fargelagt den skjønne Magnolia-jenta med promarkere. Hun er også maskert,, slik at jeg fikk tekststempel bak. Pyntet med blomster og metallsommerfugl. Har også brukt pearl maker til å lage noen små perler i to av hjørnene.
Baksiden har samme oppsett, og med mitt personlige stempel.
Innsiden har jeg laget litt enklere, uten bord og bånd. Brettingen (hvis det kan kalles det) så jeg på et kort som var utstilt på Happy Hobby på Gjøvik, og jeg måtte bare prøve noe liknende! :)

Kortet er laget etter denne skissa fra Wild Orchid Challenges:mandag 10. januar 2011

Mannekort

I høst kjøpte jeg noen utklippsark med bilde av menn og gutter, men har visst ikke brukt de enda. Fant et gammelt tynt papir som mamman min kjøpte for leenge siden, og da fikk jeg så lyst til å lage et skikkelig mannekort! :) Slik ble resultatet:


Det er et helt enkelt tagkort, med merkelapper som tags. Bildet er gulnet i kaffe og montert på panel. Dandert litt scrappers floss rundt bildet, tredd på noen perler og festet med stifter. Kjempemorsomt å lage! :)