torsdag 27. september 2012

Julekort til Hjerteboden's Juleblogg i September

Denne måneden kunne jeg endelig sende inn tre julekort til Hjerteboden's Juleblogg. :) Månedens fargeutfordring var Blått og Brunt, og her er mine bidrag.
 
Først et posekort med et nydelig dekorpapir fra 3ndypapir. Motivet er en del av dekorarket. Har også brukt en gammel bokside, bølgepapp og noen andre dekorpapirrester, perler, hyssing, blonde og osteklut. På kantene er det glitter, men det syns desverre ikke på bildet. Tekststempler fra Kreativ Hobby og North Star Stamps, postkortstempel fra Tim Holtz, poststempel fra Kort & Godt, kantpuncher og snøstjernepuncher fra Martha Stewart.
 

Kort nummer to er faktisk et restepairkort. Godt å lage det innimellom og. Også et posekort, men denne gangen har jeg brukt hvit papirpose. Motivet er et utklippsark fra Panduro, stempler fra Kreativ Hobby og North Star Stamps. Igjen er kantpuncher og snøstjerner fra Martha Stewart. 


 
 
 Det siste kortet er et tagkort med et fantastisk motiv (digistamp) fra Papilio. Den store snøstjern er QC, dies fra spellbinder, tekstempel fra Norsk Stempelblad og Kreativ Hobby, bånd, snøstjerne i metall og osteklut.


 
 
 søndag 23. september 2012

Bursdagskort

Et bursdagskort i dag også, et bestillingskort jeg laget for en god stund siden. Tekst fra Kreativ Hobby, kantpunch fra Martha Stewart, dies fra Die-namics og Spellbinder.