torsdag 7. mars 2013

Dåpskort

 Jeg har lenge hatt lyst til å prøve meg på et kort laget på matavfallspose, har sett så innmari mange fine på ulike blogger! :) Når jeg skulle lage kort til en barnedåp i februar, benyttet jeg sjansen, og her er resultatet. Posen er brettet og malt med gesso, pyntet med nydelige dekorpapirer, blonder, bånd, perler, blomster, bilder av dåpsbarnet og flere tekster. Kanten på posen er stanset ut med punch fra Martha Stewart. Ovale og runde dies fra spellbinder, alfabetene og tag-die er fra Tim Holtz. Stempeltekster fra Kreativ Hobby, andre tekster er skrevet på PC.Inni kortet er det stukket en tag under et magebelte. Bak på tagen står det skrevet en personlig hilsen. Pyntet med masse bånd og blonder. Deltar i denne utfordringen:
 
Fargeutfordring # 27 hos So Cute Color. Her er det masse nydelige lillafarger! :)
 

søndag 3. mars 2013

Bursdagskort til 2-åring

Er visst fortsatt ikke helt ferdig med kortene fra i fjor. Har gått veldig mye i jentekort de siste månedene, og her kommer to kort jeg laget til ei lita snuppe som ble 2 år.
 
Det første har bare to sider, brukt puncher fra Martha Stewart rundt hele kortet. Den søte jenta er fra Bildmålarna, fargelagt med promarkers. De ovale diesene er fra spellbinder, gjerdet og swirlen fra Magnolia, tagsene fra Go-Kreate. Det bittelille billettstempelet er fra Kreativ Hobby. Pyntet med blomster, blonder, perler og metallhjerte. Maskinsøm rundt alle kanter.
 Det andre kortet har motivstempel fra Sugar Nellie, fargelagt med distress. Etter jeg begynte med promarkers blir det stadig sjeldnere jeg fargelegger med blekk og pensel desverre. Dies fra spellbinder og Magnolia. Stempler fra Kreativ Hobby og Kort & Godt. Pyntet med blomster, kakeserviett, osteklut, perler og metallpynt. Maskinsøm rundt alle kanter.