lørdag 1. juni 2013

Konfirmasjonskort til gutter

Det er svært sjelden jeg lager kopier av egne kort, men nå kommer det et lite unntak. Jeg laget et lommebok-kort inspirert av ulike bilder og maler jeg fant på nettet, og ble så fornøyd med resultatet at jeg laget et til som ble nesten maken. Greit for å få et kort til uten altfor mye tankearbeid, og gjorde noen små tilpasninger så de ikke skulle bli heeeelt like.
Tagen på framsida er et stempel fra Kort & Godt, utstansede tannhjul fra Tim Holtz. Stemplet konfirmasjonsdatoen og skrevet navnet med små klistrebokstaver, båndet er farget med distress blekk. Alle dekorpapirene er også stemplet svakt med "kaffeflekk"stempel fra NSS, og sydd rundt med symaskin. Inni har jeg brukt stempler fra Scrappers' Choice og Kreativ Hobby.
Kort nummer to er da nesten maken, men her har jeg laget lukking på kortet. Festes med magnet bak på kortet.


søndag 26. mai 2013

Babykort

Og her går det fortsatt i babykort. ;)
Kanten på kortet er skåret ut med die fra Spellbinder, det samme er sirklene. Brukt kantpuncher fra Martha Stewart på det rutete papiret. Tag fra Magnolia. Igjen har jeg brukt den søte bamsen fra Magnolia fargelagt med promarkers, vimplene er stempler fra Vilda Stamps, tekststempler fra Kreativ Hobby og Technique Tuesday, poststempel fra Kort & Godt. BABY er stanset ut med alfabet fra Tim Holtz. Maskinsøm på alle kanter, pyntet med osteklut, bånd, metallføtter og blomster.Deltar i disse utfordringene:
Her har jeg egentlig to bingorekker som passer på kortet mitt. Klarer ikke helt å velge, så håper det er lov å oppgi to! ;)
Punch/dies: kant på kortet, sirkler, kant på mellomste panelet
Bokstaver/tekst: stansede bokstaver på vimpler, tekststempler
Charms/metall: babyføtter i sløyfa
Osteklut: brukt på framsida og inni kortet
Prikker/rundinger: prikkete papir og utstansede sirkler
Charms/metall: babyføtter i sløyfa