lørdag 12. oktober 2013

Årets første julekort!! :)

Endelig har jeg fått begynt på julekortene! :) Dette ble montert ferdig på et hotellrom denne uka. Godt å ha med litt hobby på jobbreise noen ganger. :)
 
Alle motiver og tekster er fra et Kort & Godt dekorark. Poststempler fra Inkido og NSS. Kanten på den hvite papirposen er stanset ut med utstanser fra Martha Stewart. Pyntet med osteklut, hyssing, bølgepapp, gammel bokside og perler. Og selvfølgelig sprayet med Glimmer Mist. :)
 


Her er tagen som ligger oppi posen. 

 
Deltar i disse utfordringene:
 Bursdagskort


Bursdagskort til ei lita jente laget med utgangspunkt i hvit papirpose. Kanten på posen er laget med die fra Magnolia. Flaggene er die fra La-La Land, tagen som er stukket under bildet er die fra Magnolia, kakeservietten er die fra Cheery Lynn Designs. Motivet er fra et Panduro mønsterark. Pyntet med osteklut, perler, bånd og metallpynt. Både posen og papirene er malt med gesso og embossing creme. 

 Hjertet er die fra Magnolia, tekststempel fra Norsk Stempelblad.
 Slik ser tagen som ligger inni posen ut. Tekststempel fra Kreativ Hobby.


Deltar i disse utfordringene:


søndag 6. oktober 2013

Dåpskort til gutt

 Det er ikke ofte jeg har sjansen til å lage kort til gutter, så koste meg med dette dåpskortet. :) Det er laget med utgangspunkt i en matavfallspose, har fått litt dilla på disse posekortene i det siste. Kanten på posen er stanset ut med en utstanser fra Martha Stewart, før alle kanter er malt med hvit gesso. Har sydd rundt alle kanter på papiret med symaskin før det er limt på posen. Bilder av dåpsbarnet er montert i rammer stanset ut med en die fra Spellbinder. Pyntet med blonde, blomster, knapper, osteklut, metallkors og bånd. Har også malt litt her og der med både gesso og distress crackle paint. Tekststempel på forsiden fra Kreativ Hobby.  
Inni kortet har jeg skrevet navnet med bokstaver stanset ut med die fra Tim Holtz, bokstavene er stanset ut i bølgepapp, og malt litt med gesso. Tekststempel fra Kreativ Hobby, tekststriper er skrevet ut fra pc.  
 En lomme med plass til en tag i. Tagen er stanset ut i bølgepapp med die fra Go-Kreate.
Slik ser tagen ut på begge sider. Tekst er skrevet på pc.
 Helt enkel bakside med personlig stempel.  
Oppi posen er det plass til en stor tag. Enda et bilde av dåpsbarnet på den ene siden, og en personlig hilsen på andre siden.

Deltar i disse utfordringene:


Hurra!! :)
Jeg ble plukket ut blant topp 3 hos Hobbygarasjen! :)