fredag 22. november 2013

Dekorert toffifee

Her kommer en dekorert eske med toffifee. Brukt sizzix-die fra Tim Holtz for å stanse ut snøstjernekantene. Brukt glitter Paint og embossing creme for å få snøstjernene til å glitre. :) Skiltet er die fra spellbinder, tekst fra Norsk Stempelblad.
 Under er stempel fra North Star Stamps.

 
Deltar i disse utfordringene:
 torsdag 21. november 2013

Julekort

Her kommer to små enkle julekort i samme stil. Begge kortene er basert på et tykt dekorark.
 
Det første er et crisscross-kort. Brukt dies fra spellbinder for å lage sirklene, tekststempel fra North Star Stamps, swirl er die fra Cheery-Lynn Design. Trukket en blonde rundt hele kortet og pyntet med perler og Pearl Maker. Mitt personlige stempel bak på kortet.

 På tagen har jeg brukt utstanser fra Martha Stewart og tekst fra North Star Stamps.

 
Det andre kortet er bare brettet i to, og her jeg brukt bilde som hovedmotiv. Snøstjernesirkel er die fra Memory Box, skilt er die fra spellbinder, tekststempel fra North star Stamps. Pyntet med osteklut og Pearl maker, og glimmer mist som ikke syns så godt på bildet.  
 Enkel innside med tekststempel fra North Star Stamps. Snøstjernehjørnet er die fra Memory Box, pyntet med osteklut, Pearl maker og snøstjerne. Swirler er stempel fra Kreativ Hobby.
 Personlig stempel på baksiden.
 
Deltar i disse utfordringene:
 
 onsdag 20. november 2013

Julekort med lomme

Har laget et kort til av samme type som det forrige med lomme til noe godt. Denne gangen har jeg brukt det søte nissestempelet fra Ladybug, fargelagt med Promarkers. Trærne er die fra Magnolia, malt med gesso, 3D Bubble fra Panduro og embossing creme. Rundt tekststempel og poststempel fra North Star Stamps. Glitter rundt kantene.
 Inni kortet har jeg også brukt tekststempel fra North Star Stamps. Kanten på lommen er laget med utstanser fra Martha Stewart. Bak lommen er det en tag med bånd og metallpynt fra korthobby.
 På baksiden er mitt personlige stempel.
 
Deltar i disse utfordringene:
Korthobby: "Juleprosjekt" (frist 24. november)
 
 

 

søndag 17. november 2013

Julekort med lomme

Dette julekortet har en lomme med plass til sjokolade eller annet snadder. Motivet er fra Papilio, fargelagt med Promarkers. Tekststempelet er fra North Star Stamps. Tag er skåret ut i bølgepapp med sizzix die fra Tim Holtz. Knytt sløyfe av hyssing og festet metallpynt fra korthobby.
 
 Inni kortet har jeg brukt poststempel fra Kort & Godt, og "God Jul" stempel fra Norsk Stempelblad. En liten tag med hyssing i er festet under dekorpapiret både inni og bak på kortet.  
 Tagen som er stukket bak lommen er skåret ut med die fra Spellbinder, tekst fra NSS. Det runde stempelet er fra KaBoks.
 Bak er mitt personlige stempel.
 
Deltar i disse utfordringene:
StampARTic: "Alt er lov" (frist 17. november)
Korthobby: "Juleprosjekt" (frist 24. november)