lørdag 15. november 2014

Blått julekort


Blått julekort med bilde fra Kort & Godt dekorark. Kanten er laget med utstanser fra Martha Stewart, gjerdet og blomstene er dies fra Magnolia, sirklene er dies fra spellbinder. Teksten er fra Norsk Stempelblad. Pyntet med kakeseviett, bølgepapp, perler og hyssing. 


Tekst inni kortet fra North Star Stamps. 


Deltar i disse utfordringene:
Hobbygarasjen: Utfordring #19  JUL I OKTOBER  (frist 15. november)
Kort O Mania: Utfordring #118 Jul i brunt og blått (frist 15. november)
Papirdokkene: Utfordring # 64: Julekort i satt fargekombo  - Blå & Brun (frist 25. november)
Kreativ Scrapping: UTFORDRING #11 - JUL/SNØ (frist 28. november)
North Star Stamps: Novemberutfordring: JUL (frist 30. november)
Card and scrap: Udfordring 86 # Julekort eller æske (frist 28. november)
torsdag 13. november 2014

Julekort på bølgepapp


Nå er det på høy tid å legge ut noen julekort! :) Dette er laget på bølgepapp og gamle boksider er brukt som dekorpapir. Bildet er fra et ark fra Kort & Godt. Snøstjernedies fra Tim Holtz, dekorert med distress glitter. Blomstene er dies fra Magnolia, swirlen tror jeg er Cheery-Lynn Design. Pyntet med kakeserviett, blonde, osteklut, hyssing, metallpynt og perler. Teksten inni kortet er fra North Star Stamps. Deltar i disse utfordringene:


mandag 10. november 2014

Tag til mann


Slenger bare på et kjapt innlegg med en tag som har blitt liggende igjen også... :) Laget av restepapir og tekst fra Norsk Stempelblad. 

Kort av gammel plate


Da min kjære bror hadde bursdag tidligere i høst måtte jeg lage et litt annerledes kort. Resultatet ble nytt omslag på ei gammel plate! :) Kartongen er dekket med preget aluminiumstape og diverse utstansede figurer, chipboards, hyssing, perler ol, før det hele er malt og pusset ned litt. Gnidd og malt på utvannet inka gold og litt diverse annet. ;) Herlig med litt klin. 
Selve plata fikk ny lapp av grått papir med tekst fra Kreativ Hobby. 

Deltar i disse utfordringene: