onsdag 13. mai 2015

Bryllupskort og eske


Nå ble det visst tre innlegg på rappen, og her kommer et lite bilderas! En venninne giftet seg 2. mai, og da hadde jeg lyst til å lage noe litt annerledes. Jeg ble veldig inspirert av dette fantastiske førstehjelpsskrinet, men så at det var mange som hadde laget diverse varianter av denne. Jeg ville lage noe liknende, men laget det ikke som en førstehjelpskoffert. I stedet dekorerte jeg en eske til minne om bryllupet og fylte den med diverse ting som jeg skrev noen ord til. Ble mange timer med denne, men var veldig artig!! :)

Først kommer selve kortet med bilde av brudeparet. Rammen er fra spellbinder. Pyntet med blomster, tyll og perler. Inni kortet er det en personlig hilsen. 

Esken ble pyntet med en liten blomstereng! ;) Chipboardhjørner fra dustyattic, bokstaver fra Sizzix/Tim Holtz, metallpynt fra korthobby, tyll og perler. 

Så til innholdet... 

Love Hearts... 
Pussegummi...  
 Hjertesjokolade... 
 Kjærlighet på pinne... 
 Papirlommetørklær... 
 Mynter... 
 Strikker...
 Plaster...
 Binders, trykknapper og papirklemme, altså noe som holder ting sammen... 
 Pepper...
 Fyrstikker... 
 Post-it lapper... 
 Lys... 
(Noen dager kan være mørkere enn andre, men det finnes alltid lyspunkter)
 Kortstokk... 

Og et lite oppsamlingsbilde... 


Deltar i disse utfordringene:
Kort o Mania: Utfordring #129 Bildeinspirasjon (sommerfugler i hjerteformasjon utstråler kjærlighet og glede, og i et bryllup er det helt sikkert noen sommerfugler i magen også...) (frist 14. mai)
Hjerteboden: Mai-utfordring "Feiring" (frist 30. mai)
Nordsalten Hobbyklubb: Utfordring #116, Monokromatisk (frist 14. mai)
Korthobby.no: Mai-Utfordringen "Alt er lov" (frist 24. mai)
Kreativ scrapping: Utfordring #5 Vår (Jeg mener bryllup og blomster fint kan forbindes med vår, håper dere er enige) (frist 28. mai)Bryllupskort


Dette er et bryllupskort jeg laget i fjor, men som jeg ikke har lagt ut tidligere. Det er et staffelikort med bilde av brudeparet (de giftet seg før de fikk kort...). Rammer er fra spellbinder, swirl fra Magnolia. Pyntet med masse blomster, osteklut og perler. 
Baksiden av kortet... 
  Inni kortet er det plass til en hilsen... 

Deltar i disse utfordringene:
Kort o Mania: Utfordring #129 Bildeinspirasjon (sommerfugler i hjerteformasjon utstråler kjærlighet og glede, og i et bryllup er det helt sikkert noen sommerfugler i magen også...) (frist 14. mai)
Kort til kommende pensjonist


Her kommer et litt rufsete kort til en kommende pensjonist. Det er laget av to papirposer som er limt sammen og pyntet med diverse rester av dekorpapir, bilder fra nettet, masse maskinsøm, maling og stempler. På forsiden er det bokstaver fra Sizzix/Tim Holtz. Den lille lappen/skiltet på siden av bildet og bildefestene inni kortet er fra QuicKutz. Det er brukt mange tekststempler og dekorstempler, hovedsakelig fra Kreativ Hobby og North Star Stamps. 
Deltar i disse utfordringene:søndag 10. mai 2015

Bursdagskort til mann


Et bursdagskort til mann laget på bestilling. Enkelt pyntet med bilde, bølgepapp, billetter, metall og hjul fra Magnolia. Teksten er fra Papirdesign. Teksten inni kortet er fra Norsk Stempelblad. 
Deltar i disse utfordringene:
Hurra! Jeg vant hos Card and Scrap! :)