tirsdag 2. juni 2009

Bryllup

I helga har det vært både bryllup og konfirmasjon, og sånt blir det hobbyprosjekter av. ;) En kollega skulle gifte seg, og vi fikk lov til å komme i kirka og titte. Kjempekoslig! :) Dekorerte ei vinflaske for å ha en liten oppmerksomhet til brudeparet. Bildet ble tatt før jeg var på polet, så flaska er riktignok bare en modell fra skapet. Var så heldig og fant ei flaske med etiketter i hvitt og sølv som passet helt utmerket. :) Har jo lite peiling på vin, så da dama på polet sa den var god, gikk jeg etter utseendet!
Brukte spellbinders til å lage en ring som kan henges rundt flaskehalsen. Den er dobbel, slik at båndene hjertene er festet i ligger mellom lagene for ikke å synes. Pyntet med roser, bånd og halvperler.
Vi samlet også inn penger til gavekort fra en del på jobben, og jeg fikk i oppdrag lage kort. Ble et enkelt kort i full fart, men med masse glitter og glam. ;) Synes ikke så godt på bildet, men det glitrer av all tekst og mye av blomstene (her kom faktisk papiret fra Nille til sin rett). Må være lov med masse glitter til en sånn anledning! :)
Valgte en tredelt bretting som vist på bildet under, med fotostempelet av et brudepar som motiv. Holdes sammen med silkebånd, og pyntet med masse blomster. På innsiden er det plass til at alle som skulle være med skrev navnet sitt.

3 kommentarer:

 1. Åhhhh gurland så lekker vintag!!!
  Nyydelig dekorert og så moro å se en annen løsning!
  Kortet ble også nydelig,Marita og ser ikke mye haste-arbeid ut ;)
  Klem fra Maya:)

  SvarSlett
 2. Ååååå så lekkert det var med slik pynt på flaska. Det ga inspirasjon til å lage slik å ha liggende i tilfelle, takker for tipset. Nå kan jeg å starte med andre ting enn brodering :-)
  Kortet var oxo nydelig!

  SvarSlett
 3. Jeg og min kjære mann var de heldige som fikk denne nydelige og søte pynta flaska og det flotte romantiske kortet.Du er kjempe flink og kreativ Marita.Tusen takk.

  Klem Anne Kristin

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen spor etter deg. :)