søndag 16. august 2009

Gjenbruk

I dag har jeg endelig fått tatt bilde av noen av sommerens hobbyprosjekter. Det har blant annet blitt litt gjenbruk av emballasje, noe som egentlig er ganske morsomt. :o)
Dette er plastikkrør med lokk i begge ender, kjøpt fulle av blomster. Blomstene har kommet over i en annen krukke, men hadde jo ikke helt hjerte til å kaste emballasjen så den har blitt liggende. Nå har de blitt til gaveesker med plass til for eksempel litt sjokolade! :D Helt enkelt kledd med tosidig papir (slik at de ikke skal bli hvite innvendig) og dekorert med blomster. Har bare laget en liten tag til å skrive til/fra på. På den brune esken er tagen faktisk en merkelapp fra Bergans-klær, så den er også gjenbruk! :)
En kremkrukke med veldig rette og jevne kanter kunne heller ikke gå i søpla. Den fikk litt restepapir på seg, og litt enkel dekor med eyelets og scrappers floss. Har fortsatt ikke helt bestemt meg for om det burde være noe på lokket.
Når lokket skrus opp ligger det et bittelite kort oppi krukken. Det er tre små blanke sider til å skrive på, så dette er ikke stedet å skrive mye! ;) På de andre sidene er de søte små tekststemplene fra Unik Hobby helt perfekte!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen spor etter deg. :)