fredag 18. september 2009

Konfirmasjonskort

Fikk i oppdrag å lage konfirmasjonskort for en kollega. Har hatt disse nydelige papirene liggende lenge, og syns dette var en passende anledning til å bruke de. Tekststempler fra Stempelglede, blomster og hjerter fra Unik hobby. Alle rammer er kuttet ut med spellbinder. Har brukt dekorpapiret som selve kortet. Kuttet av en stripe, og brettet lengden i tre deler.
Laget paneler av bazzill på to av sidene. På den midterste siden er det laget en pengelomme av et matchende dekorpapir og stemplet "Til konfirmanten". På høyre side er resten av dekorpapiret brukt som panel man kan skrive på.
Nå gleder jeg meg til å reise på messe i Skedsmohallen i morgen! :)

4 kommentarer:

 1. Vilket underbart kort, färgerna är så härliga jättefina papper!!!! jag gilla verkligen dina askar och påsar , superfina!!!!

  Tack så mycket för din snälla kommenatr hos mig:0)

  Ha en bra dag!!

  Therése

  SvarSlett
 2. Hei Marita,
  Og takk for sist, det var veldig gøy å komme innom deg på husflidsmessa og se alle de nydelige prosjektene dine på ordentlig. Du er så flink!!!

  Tenker du koste deg i Skedsmohallen, eller?? Ble det stor fangst?;)

  SvarSlett
 3. Så nydelig konf.kort,Marita!
  Lekre papirer og det motivet er bare så nyydelig!!
  Åhhh var du på messen?
  Fikk du handlet deg noe spennende da?! *ler*
  Det var ikke noe vanskelig å finne noe for meg hvertfall ;)
  Ha ei flotters helg,
  klem fra Maya :)

  SvarSlett
 4. Hei Marita. Ser du bor på Lillehammer. Har du vært innom Hobbiten? Det skal være Scrappetreff den 15.oktober. Har du lyst å være med? Hilsen Julia (også fra Lillehammer)

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen spor etter deg. :)