søndag 16. august 2009

Runde gaveesker

Det har også blitt noen esker. Først en rosa-blomstrete eske i samme stil som posen som kommer lenger ned på siden. Hadde en skikkelig dollete dag da gitt. ;o) Lokk og bunn er skåret ut med spellbinder. Lokket er dekorert med blomster og perler....
....rundt kanten er det en blonde.....
....og nedi er det bare et enkelt swirl-stempel.
En brun og en rosa eske er laget på samme måte med samme spellbinder-die, men ble allikevel ganske så forskjellige. Den brune ble ganske sart med lyse farger og blonde rundt kanten.
Den rosa ble tøffere og kraftigere i fargen, men jeg syns nå den ble ganske så søt. :)

Til slutt en eske som gaven til den ene fadderjenta mi lå i. Den er en del større enn de andre, og har derfor fått litt mer dekor.
Oppi laget jeg et helt enkelt ensidig kort, med plass til å skrive på baksiden.

Gaveposer

Jeg har også laget noen gaveposer. Først en stor pose som er laget med basis i en brun papirpose. Håndtakene er stanset ut med spellbinder. Sarah Kay-stempelet er bare stemplet i brunt og børstet litt i kantene.
Brettet en liten pose for å få brukt litt av restepapiret. Begge sidene er nesten like, men på andre siden er det ikke stemplet.
Til slutt kommer en skikkelig snuppete gavepose, brettet i hvitt papir og dekorert med rosa-blomstrete papir og blomster. Har også laget et enkelt matchende kort.
Hanken på posen er et smalt silkebånd festet med knapper i siden. Siden jeg var i det dollete hjørnet ble det litt hvitt bånd på knappene også. ;)

Gjenbruk

I dag har jeg endelig fått tatt bilde av noen av sommerens hobbyprosjekter. Det har blant annet blitt litt gjenbruk av emballasje, noe som egentlig er ganske morsomt. :o)
Dette er plastikkrør med lokk i begge ender, kjøpt fulle av blomster. Blomstene har kommet over i en annen krukke, men hadde jo ikke helt hjerte til å kaste emballasjen så den har blitt liggende. Nå har de blitt til gaveesker med plass til for eksempel litt sjokolade! :D Helt enkelt kledd med tosidig papir (slik at de ikke skal bli hvite innvendig) og dekorert med blomster. Har bare laget en liten tag til å skrive til/fra på. På den brune esken er tagen faktisk en merkelapp fra Bergans-klær, så den er også gjenbruk! :)
En kremkrukke med veldig rette og jevne kanter kunne heller ikke gå i søpla. Den fikk litt restepapir på seg, og litt enkel dekor med eyelets og scrappers floss. Har fortsatt ikke helt bestemt meg for om det burde være noe på lokket.
Når lokket skrus opp ligger det et bittelite kort oppi krukken. Det er tre små blanke sider til å skrive på, så dette er ikke stedet å skrive mye! ;) På de andre sidene er de søte små tekststemplene fra Unik Hobby helt perfekte!