fredag 18. september 2009

Konfirmasjonskort

Fikk i oppdrag å lage konfirmasjonskort for en kollega. Har hatt disse nydelige papirene liggende lenge, og syns dette var en passende anledning til å bruke de. Tekststempler fra Stempelglede, blomster og hjerter fra Unik hobby. Alle rammer er kuttet ut med spellbinder. Har brukt dekorpapiret som selve kortet. Kuttet av en stripe, og brettet lengden i tre deler.
Laget paneler av bazzill på to av sidene. På den midterste siden er det laget en pengelomme av et matchende dekorpapir og stemplet "Til konfirmanten". På høyre side er resten av dekorpapiret brukt som panel man kan skrive på.
Nå gleder jeg meg til å reise på messe i Skedsmohallen i morgen! :)

Så søøte.. ;)

Bare måtte lage noen små kort med disse søte piggsvinstemplene fra Penny Black. Og sjekk den kuuule katta med solbriller! ;o) Kjøpt for mange år siden, og aner ikke hvem som hadde stemplene. Med litt av en type da! ;)

Flere esker

Helga for to uker siden var jeg og min mor med på messe, og i den anledning laget jeg noen flere små gaveesker. Brukte spellbinders på de fleste lokk og bunner. Har virkelig fått sansen for å lage esker av forskjellige slag, og er så artig å se hvor ulike de blir med forskjellig papir og litt forskjellig dekor. :) Fikk til og med solgt litt! :)

På den lilla esken er alle kanter "børstet" med hvit maling. Chipboard-ringen på lokket er også malt med hvit maling. Blomstene i papiret på lokket er i fløyel. Synes denne var så elegant i seg selv, at jeg valgte å bare dekorere litt rundt kanten på esken.