onsdag 26. mars 2014

Bursdagskort


I dag kommer et kort med masse søl og klin! :) Veldig artig å lage, men ikke lett å ta bilde av gitt... Laget en lomme av kartong kledd med metalltape fra Biltema som er tørrembosset med plater fra Fiskars i mursteinsmønster. Brukte strukturpasta og stensil med mursteinsmønster for å få enda mer liv i bakgrunnen.Limt på diverse dekor. Blant annet har jeg brukt klokke laget med die fra Sizzix og tannhjul fra Tim Holtz (masse rester, så ikke helt kontroll på alt). Har også brukt merkelapp fra klær, metallplate, hyssing, tyll, chipboard, skruer og skiver, splittbinders med mer.  Når alt var limt på, malte jeg over alt med svart maling. Deretter var det fram med diverse mister, før jeg gned på Inka gold i flere farger.
 
 
 
Inni lommen er det en helt enkel tag, Brukte svart distresspute og maske med tannhjulmønster for å lage mønsteret på papiret.


 
Deltar i disse utfordringene:

 
 
 
 
 

4 kommentarer:

 1. Dette var jammen et kreativt og maskulint kort du har laget! Kan tenke det var mye jobb med dette ja :) Stilig!
  Takk for at du scrapper med oss i Nordsalten hobbyklubb!
  DT Anita.

  SvarSlett
 2. Oi, dette så veldig kult ut! Nå er det slik hos oss i TJSC at det ikke er lov å kombinere med andre utfordringer, men vi håper du likevel har lyst til å delta hos oss i fremtiden.

  SvarSlett
 3. Å... blir nesten litt stum jeg. Du må ha en utrolig tålmodighet. Men det lønte seg jo helt klart, for dette var et fantastisk kort.
  Tusen takk for at du scrapper med oss i Nordsalten hobbyklubb.

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen spor etter deg. :)