onsdag 26. mars 2014

Bursdagskort


I dag kommer et kort med masse søl og klin! :) Veldig artig å lage, men ikke lett å ta bilde av gitt... Laget en lomme av kartong kledd med metalltape fra Biltema som er tørrembosset med plater fra Fiskars i mursteinsmønster. Brukte strukturpasta og stensil med mursteinsmønster for å få enda mer liv i bakgrunnen.Limt på diverse dekor. Blant annet har jeg brukt klokke laget med die fra Sizzix og tannhjul fra Tim Holtz (masse rester, så ikke helt kontroll på alt). Har også brukt merkelapp fra klær, metallplate, hyssing, tyll, chipboard, skruer og skiver, splittbinders med mer.  Når alt var limt på, malte jeg over alt med svart maling. Deretter var det fram med diverse mister, før jeg gned på Inka gold i flere farger.
 
 
 
Inni lommen er det en helt enkel tag, Brukte svart distresspute og maske med tannhjulmønster for å lage mønsteret på papiret.


 
Deltar i disse utfordringene:

 
 
 
 
 

tirsdag 25. mars 2014

Kort til nyfødt jente

Var på Bikuben for ei drøy uke siden, og da ble det som alltid med en del hjem. :) Kjøpte flere dies fra Magnolia, og de måtte jeg prøve på et skikkelig jentekort. ;) Dette er laget på en hvit papirpose, kanten er laget med utstanser fra Martha Stewart. Det nydelige stempelet fra Magnolia er fargelagt med promarkers, før jeg har hatt på to lag med tykk embossing som jeg har sprukket opp litt. Montert på ramme fra spellbinder. Ellers er alle dies fra Magnolia. Pyntet med blomster, blonde, bånd, osteklut, perler, malt og embosset metallsmokk og tekst fra pc. De små kvistene er laget med utstanser fra Martha Stewart. Alle kanter er sydd med symaskin. Har malt en del rundt omkring på kort og dekor, med både gesso, embossingkrem og 3D-maling fra panduro. Har også strødd på frantage embossing og hatt på litt glitter.
 På baksiden har jeg brukt tekst fra North Start Stamps og hjerter fra Magnolia. Poststempelet er kjøpt hos Scrapmagasinet.
 På tagen inni kortet er det tekststempel fra Kreativ Hobby.
 Her er kortet og tagen sammen, samt noen detaljer.
Tekstene på den søte tagen fra Magnolia er stempler fra Kort & Godt.  

Deltar i disse utfordringene:


Hurra!! :)
Jeg ble Topp 3 hos Kreative Verden OG Topp 3 hos The paper nest Dolls! :)